Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Παρατείνεται η λειτουργία της πίστας καγιάκ στο Ελληνικό

Παρατείνεται η διάρκεια της εκδήλωσης "Κάνοε Καγιάκ Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας 2010" που φιλοξενούνται στη πίστα καγιάκ στο Ελληνικό, μέχρι τις 6 Ιουνίου 2010.



Μετά από τη ζεστή υποδοχή της από το Αθηναϊκό κοινό και ιδιαίτερα από όσους αποφάσισαν να δοκιμάσουν rafting σε πραγματικά "άγρια νερά" με όλη όμως την βολή που προσφέρει μια πίστα μέσα στην Αθήνα και την ασφάλεια που προσδίδουν κάποιοι απ' τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς rafting μαζί με τους εκπαιδευμένους διασώστες που είναι παραταγμένοι κατά μήκος της πίστας.
Είναι πραγματική ευκαιρία για όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν το rafting, ή να το δοκιμάσουν σε πραγματικά δυναμικές συνθήκες, να επισκευθούν τις εγκαταστάσεις των "Πάρκων Αναψυχής και Αθλητισμού" του Ελληνικού και να το κάνουν πραγματικότητα.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων για όλες τις εκδηλώσεις, η οποία γίνεται μέσω του site των  "Πάρκων Αναψυχής και Αθλητισμού" όπου μπορείτε να δείτε και το ακριβές πρόγραμμα.



Όσον αφορά τους Καγιάκερς που ενδιαφέρονται για τη χρήση της πίστας και λόγω των αρκετών συμμετοχών του rafting και των αντίστοιχων ωρών που δεσμεύονται για την πραγματοποίηση των καταβάσεων, πρέπει να προηγείται τηλεφώνημά των ενδιαφερομένων στην Γραμματεία προκειμένου να ενημερώνονται για την ώρα του kayak κάθε Σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου