Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

3ο Kayak River Festival - Αγώνες Slalom

Μετά τον αγώνα κόντρα στο χρονόμετρο και την ανάδειξη του King of X-Race, η πίστα δόθηκε στους νεότερους καγιάκερς, για ν' αγωνισθούν στο slalom.
Εκτός από τους μαθητές των τελευταίων σχολών της Αθηναϊκής Λέσχης, τους καγιάκερς που έχουν ξεκινήσει ν' ασχολούνται με το σπορ τα τελευταία τρία χρόνια και που απαρτίζουν τη New Generation, σε μια ξεχωριστή κατηγορία αγωνίσθηκαν και τα πιτσιρίκια της Αθηναϊκής Λέσχης. Παίδες και κορασίδες λοιπόν, οι ονομαζόμενοι Next Generation, έτρεξαν στην κάτω πίστα σλάλομ, επιδεικνύοντας καλή τεχνική και όρεξη για διακρίσεις.  

Οι New Generation έτοιμοι στην αφετηρία για τον αγώνα slalom


Οι κριτές όπως πάντα έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους. Αν και ο ζήλος και ο "αέρας" των διαγωνιζομένων "παρέσυρε" μερικές φορές και καμιά πόρτα, δεν είδαμε να σηκώνουν αυτή τη φορά πολλές κίτρινες ή κόκκινες κάρτες...



 Ο Κώστας


 Η Ρένια



 Και λίγη δουλειά για τους πάντα αεικίνητους διασώστες!



Μετά τους New ήταν σειρά της Next Generation να μπει στη πίστα του σλάλομ. Η νέα γεννιά, βλαστάρια τα περισσότερα μεγάλων και τρανών φυσιογνωμιών του ελληνικού καγιάκ (τρομάρα σας) μας εξέπληξαν όλους με την πρόοδο και την τεχνική τους στο σλάλομ και το καγιάκ γενικότερα.



Συγχαρητήρια αξίζουν προφανώς και στους εκπαιδευτές της Αθηναϊκής Λέσχης. Στις φωτό, οι μικροί αθλητές λαμβάνουν τις τελευταίες οδηγίες απ' τον Ηλία.


 Έτοιμοι για τους αγώνες, στην αφετηρία.  


 Η Θάλεια.



 Η Κατερίνα


 Η Αριάδνη Αφροδίτη

 Ο Γιώργος






Και μετά το τέλος της πίστας... παιχνίδι για τους μικρούς στο στόπερ

Στη συνέχεια: Αγώνες Head to Head, Διαγωνισμός Eskimo Roll και Κόντρες στο Flip Drill

3 σχόλια:

  1. kataplhktikh ekdhlwsh.poly kala organwmenh.apolytws asfalhs gia mas tous kainourgious fun tou kayak..poly paihnidi..poly kalh epilogh mousikhs sta megafwna.san na zousame ena megalo k kala organwmeno party..diaswstes,vohthoi,krites,apsogoi sth douleia tous opws panta..akourastos kai asteirefta pnevmatwdhs o speeker ths ekdhlwshs kerdise gia akoma mia fora thn prosohi mas sth parastatikotath perigrafi twn kinhsewn mas kata th diarkeia twn agwnismatwn...sas efharistoume. theloume ki alles tetoies meres!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ν' ακούσεις Μία και την "αστείρευτα πνευματώδη" περιγραφή του speeker όταν έτρεχες Head to Head... :D
    Αναμονή για το σχετικό videάκι στο επόμενο επεισόδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ahahaha!!!! agwniw Niko mou na to dw k na to akousw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή