Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι 3 αιρετικοί επιστρέφουν στα Φιδάκια

Ο εκπρόσωπος τύπου των 3 αιρετικών - ναι, τους βγήκε πια το όνομα (αν και μπήκα στο πειρασμό να τους μετονομάσω σε "3 στριφογυριστούς" μετά την πρώτη τους περιπέτεια - επέστρεψε απ' το εξωτερικό που βρισκόταν (όχι, οι πληροφορίες πως τον είχαν στείλει για scouting σε άλλη ήπειρο δεν επιβεβαιώνονται... ακόμα)  και ευθύς έπιασε να μου γράψει τα των τελευταίων τους εξορμήσεων. Όχι, δεν ήταν τόσο η διάθεση να μας μεταφέρει γρήγορα τις εμπειρίες τους απ' τα ποτάμια των τελευταίων εβδομάδων, αλλά ο φόβος μήπως τη θέση του ως ανταποκριτή την πάρει άλλος απ' την τριάδα, ή ακόμα χειρότερα, αναλάβω εγώ να σας μεταφέρω την εικόνα... Καταλαβαίνετε...!
Ας αφήσουμε όμως το Χάρη να μας διηγηθεί τα των Κάτω Φιδακίων 


Φιδακια 4 Φεβρουαριου 2012

Πριν λιγες εβδομαδες οταν ειχαμε κατεβει τα ανω φιδακια ειχαμε αφησει το κλασικο κοματι της διαδρομης, το οποιο και σκεφτηκαμε να κατεβουμε αντι προπονησης πριν αρχισουμε να μπαινουμε σε σοβαροτερα ποταμια. Στην τριαδα προστεθηκε κ ο γνωστος φαρμακοτριφτης ο οποιος και τιμησε την αλλοτε ενδοξη παρεα του Teamadara. Αφου φτασαμε στη γεφυρα ειδοποιησα τον γνωστο ταξιτζη απο το Θερμο για να μας κανει τη μεταφορα και εφυγα για την εξοδο ρωτωντας πρωτα ολους εαν ειχαν παρει ολα τους τα πραγματα.






Φευ, γυριζοντας και πριν μπουμε στο ποτάμι και αφου ξύπνησε ο Κος Ζιάκας μας γνωστοποιησε οτι το κρανος του παρεμεινε στο αυτοκινητο ...

Με τη γνωστη υπομονη που μας χαρακτηριζει καθησαμε αλλη μια ωρα για να τον περιμενουμε να παει να το φερει στην εξοδο και πισω - καποιες προτασεις να βρουμε ενα μπιτονι για το κεφαλι εμειναν στο επιπεδο των προτασεων (δεν ειναι ολοι καγιακερ)!!!



Σταθμη χαμηλη με αρκετες αλλαγες στα περασματα και καινουριες γραμμες. Το ποταμι κινηθηκε σε μεχρι ΙΙΙ (+) βαθμό. Ο υπογραφων διετελεσε κ χρεη μπιφτεκιου στα 
περασματα. 





φωτο απο το περασμα της ραγας




Το περασμα της ραγας ολο απο αριστερα, με εξαιρεση τον Σπυρο ο οποιος δεν ηθελε να χαλασει την παραδοση κ πηγε απο δεξια (Κωνιδης: "δεν υπαρχει περιπτωση να μη σφηνωσει" - οπερ κ εγενετο). 


Ζιακας σκαλωνει



Στην τελευταια πτωση πηραμε τη δεξια γραμμη με τεχνικη πτωση σε αριστερη στροφη






Ολοι?? Ε μην υπερβαλλουμε κιολας, οι γνωστοι φαν της ορνιθολογικης εταιρειας - για οσους δεν γνωριζουν προκειται για επιστημονικη εταιρεια με κυρια ενασχοληση την μελετη των συνηθειων της ελληνικης ορνιθας) - επελεξαν το chicken way και τα βιντεο κ οι φωτογραφιες απο τους δυο extremers Θωμο κ Λουκο.


Φωτο: Ζιακας στην τελευταια πτωση απο τη συνηθη γραμμη


To βραδυ μας βρηκε κ παλι στην Βασω παρεα με τη new generation η οποια κρεμοταν απο τα χειλη του Κωνιδη την ωρα που αναπολουσε ενδοξες στιγμες του παρελθοντος (περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις) με νοητες εικονες απο σιφωνια και διανυκτερευσεις στο ποταμι να γεμιζουν τη φαντασια και τον Δασκαλο μονο του σε ενα τραπεζι να βγαζει αφρους (ωχ αυτοι θα μου τους χαλασουν τους καινουργιους !!!).

Ευχαριστούμε το Χάρη για την ανταπόκριση και Μπράβο στα παιδιά που συνεχίζουν να κατεβαίνουν τα ποτάμια! Όλοι οι φίλοι σας που έχουν αναγκαστεί να μείνουν (για λίγο) στην απέξω, σας θαυμάζουν και περιμένουν να μαθαίνουν τα κατορθώματά σας. Αν νιώσετε κανένα τσίμπημα στη μέση κάποια στιγμή, δεν είναι απ' το voodoo, μάλλον θέλετε κάτι παραπάνω από tape... Ακούς Θωμό;


Στο επόμενο:

Ερυμανθος Big Big water !!!!

Πρωτη φορα που ειδαμε τον Ερυμανθο με τετοια σταθμη (λιγο κατω απο πλημυρα) κ τον καναμε δοκιμαζοντας τις δυναμεις μας σε ενα πραγματικα δυνατο ποτάμι.

Το μετεωρολογικο μιλουσε για χιονια κ sub zero θερμοκρασιες σε ολη την Ελλαδα. Μηπως το τριο στουτζες (Θωμο - Κωνιδης - Λουκο) θα εμπαινε σε προβληματισμο? Ποτε!



3 σχόλια:

  1. Μπράβο στο Bifteki.
    Bifteki ζεις εσύ μας οδηγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα να επισημάνω μία παράλειψη σε όλα τα τελευταία άρθρα...δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ ότι τις φωτό αλλά και τα βίντεο είναι δημιουργία του υπογράφοντος όπου οι περισσότερες λήψεις έχουν γίνει με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας (λήψεις μέσα στο νερό, πτώσεις βράχων, φίδια, αρκούδες, στόπερ, λύκοι, τσακάλια, κυνηγοί, δράκοι κλπ κλπ)
    Δ.Λ.Κωνσταντινίδης (aka: Konidis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Video? Ποια video? Μάλλον την κάμερα θα την έφαγε... ο δράκος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή