Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

2o Kayak River Festival - 5-6 Ιουνίου - Ολυμπιακή Πίστα Ελληνικού

Η ομολογουμένως επιτυχημένη εκδήλωση "Μέρες καγιάκ και Αθλητισμού" που οργανώθηκε απ' τα "Πάρκα Αθλητισμού και Αναψυχής Ελληνικού" στις εγκαταστάσεις της ολυμπιακής πίστας καγιάκ στην Αθήνα, ολοκληρώνεται στις 6 Ιουνίου, αφού για πάνω από 2 μήνες έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές, ερασιτέχνες φίλους του καγιάκ και του rafting, αλλά και χιλιάδες επισκέπτες, να ζήσουν από κοντά αλλά με ασφάλεια και άνεση, τη δύναμη και την ένταση του να κωπηλατείς στα νερά ενός άγριου ποταμού.


Οι μέρες καγιάκ τελειώνουν τον άλλο μήνα με τον καλύτερο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου, τα "Πάρκα Αναψυχής και Αθλητισμού", με τη συνεργασία της "Αθηναϊκής Λέσχης Καγιάκ" και υπό την αιγίδα της "Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ", οργανώνουν στον ίδιο χώρο, το 2ο Kayak River Festival. Μετά την επιτυχία του 1ου φεστιβάλ πέρυσι στο ποταμό Εύηνο, έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ακόμη μια φορά όλοι μαζί στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ελληνικού, σ' ένα γεμάτο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, τόσο για τους μυημένους στις χάρες του τρεχούμενου νερού όσο και γι αυτούς που το γνωρίζουν για πρώτη φορά.


To 2ο Kayak River Festival, θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες:
- Δημιουργική απασχόληση με διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά άνω των 3 ετών
- Μαθήματα kayak για ενήλικους και ανήλικους
- Διθέσια φουσκωτά στην πίστα προθέρμανσης
- Δραστηριότητα rafting στην Ολυμπιακή πίστα
- Χρήση της Ολυμπιακή πίστας για kayak
- Αγώνες κάνοε – καγιάκ – σλάλομ
- Βόλτα στη λίμνη με «ανοιχτά kayak» (sit on top)


Ο σκοπός αυτής της γιορτής του ποταμού είναι να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι τα διασκεδαστικά αλλά και γεμάτα ένταση σπορ του ποταμού, ν' ασχοληθούν περισσότερα νέα παιδιά με το ολυμπιακό άθλημα του canoe kayak slalom, αλλά και να υποστηριχθεί η Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ.


Θέλετε να βοηθήσετε;
Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του Kayak River Festival η οργανωτική επιτροπή ζητά την πολύτιμη συνεργασία 80 εθελοντών (για το Σαββατοκύριακο 5 & 6/06) για δύο βάρδιες ως εξής:
09:00 – 16:00 και 14:00 – 21:00

Οι εθελοντές θα απασχοληθούν κυρίως με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στον περιβάλλοντα χώρο καθώς και με την διοικητή και γραμματειακή υποστήριξη.


Για αναλυτικές πληροφορίες για τα παραπάνω, δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών αλλά και το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να επισκέπτεστε το site της εκδήλωσης, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου