Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Εσύ τι θα (ξανα)κάνεις το Σαββατοκύριακο;

Στην επιστροφή της "Μετάβασης" στα ποτάμια είχαμε αναφερθεί ξανά πριν μερικούς μήνες. Την πρώτη εκείνη ανακοίνωση επιβεβαίωσαν και οι πρώτες εκδηλώσεις της πρωτοπόρου σχολής καγιάκ, με καταβάσεις για αρχάριους έως και προχωρημένους καγιάκερς, σε ποτάμια όλης της Ελλάδας, αλλά και οργάνωση kayak camps και ειδικών σχολών - όπως αυτή του eskimo roll σε πισίνα.

Τις τελευταίες μέρες "ανέβηκε" στο διαδίκτυο και η επίσημη σελίδα της σχολής, όπου όσοι ενδιαφέρονται να μυηθούν στο σπορ, μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις εκδηλώσεις της. Διαβάζουμε στην νέα ιστοσελίδα της Μετάβασης...

Τι είναι και τι προσφέρει η Μετάβαση -aka 15 χρόνια σε 3 γραμμές.
Η ιδέα ενός “χομπίστα” καγιάκερ ποταμών, να ασχοληθεί με την εκπαίδευση του καγιάκ, αφήνοντας την μέχρι τότε προσοδοφόρα εργασία του, για να υλοποιήσει την “τρέλα του” δηλαδή την εκπαίδευση καγιάκ στην χώρα μας σε όλα τα επίπεδά της. Στα δεκαπέντε χρόνια που ακολούθησαν η εκπαίδευση του καγιάκ είναι η βασική παροχή υπηρεσίας, η οποία συμπληρώθηκε για λόγους βιωσιμότητας με το rafting, αλλά και τa τελευταία εννιά χρόνια με τις σχολές διάσωσης ορμητικών νερών της Rescue 3 International, καθώς και τις Σχολές Οδηγών Rafting και τις Πιστοποιήσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Rafting.
Στα παραπάνω προστέθηκαν: η υλοποίηση των Παγκοσμίων Κυπέλλων Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ (2005,2006) του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κάνοε Καγιάκ Ήρεμων Νερών (2006), καθώς και η υλοποίηση των εκδηλώσεων “Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας 2008, 2010 και 2011” στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ του Ελληνικού.


Με δύο λόγια η Μετάβαση είναι μια ατομική επιχείρηση, με έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τόσους φίλους – εθελοντές στο έργο της που θα ζήλευε και το μεγαλύτερο πολυεθνικό γκρουπ.
Στους ανθρώπους της λοιπόν στηρίχθηκε και στηρίζεται η Μετάβαση για την υλοποίηση όλου του προηγούμενου και μελλοντικού της έργου, με γνώμονα πάντα τον “ειλικρινά υψηλό δείκτη παροχής υπηρεσιών”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου