Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μετάβαση "Reloaded"

Ένα αγαπημένο όνομα απ' τα παλιά - η σχολή καγιάκ "Μετάβαση" - επιστρέφει στο χώρο των ποταμών.

Φίλες και Φίλοι,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την επαναδραστηριοποίηση της "ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ" στον χώρο του καγιάκ αναψυχής. Έτσι λοιπόν από σήμερα τα αντικείμενα δραστηριοτήτων της "ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ" είναι:

  • Σχολές Διάσωσης Ορμητικών Νερών της Rescue3 International
  • Σχολές – Πιστοποιήσεις Οδηγών Rafting και Υπεύθυνων Καταβάσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Rafting (IRF) και
  • Σχολές εκμάθησης καγιάκ αναψυχής καθώς και καταβάσεις ποταμών εσωτερικού και εξωτερικού
Μαζί με όλη την “γνωστή ομάδα εκπαιδευτών και συνοδών”, σας περιμένουμε σε όποια – όποιες δραστηριότητες θα διαλέξετε από το πρόγραμμα της χρονιάς 2011 – 2012, που πολύ σύντομα θα σας κοινοποιηθεί.

Σίγουρα θα συναντηθούμε στο νερό!!!

Γιάννης Χολέβας
 
H πρώτη δραστηριότητα της "Μετάβασης" θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό στα τέλη Οκτωβρίου: Ένα εβδομαδιαίο προπονητικό και εκπαιδευτικό Camp στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην τεχνητή πίστα ορμητικών νερών Huningue Parc des Εaux Vives.
 Η Huningue είναι μια μικρή πόλη στα Νότια του ποταμού Ρήνου που ανήκει στην Γαλλία και βρίσκεται στο τριεθνές Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία αμέσως μετά την πόλη της Βασιλείας (Ελβετία).

Ο συγκεκριμένος στίβος μπορεί να καλύψει τις προπονητικές και εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των καγιάκερς, ανεξαρτήτως επίπεδου. Οι αρχάριοι θα αισθανθούν άνετα και ασφαλείς στις πρώτες τους κουπιές, ενώ οι προχωρημένοι του είδους θα μπορέσουν να εξασκήσουν τις δεξιότητες τους στα πιο απαιτητικά σημεία της συγκεκριμένης πίστας. Κοινός παρονομαστής όμως για όλους είναι η βελτίωση των προσωπικών τεχνικών δεξιοτήτων τους.

Η πίστα είναι ιδανική για τη βελτίωση της τεχνικής (αφού διαθέτει πολύ καλά eddies και πολλές  πόρτες slalom) αλλά και για playboat (δυνατά eddy lines και stoppers). Γενικά είναι μια πίστα δυσκολίας WW II+ που συγκεντρώνει την προσοχή των Γερμανών και των Γάλλων καγιάκερς από την ευρύτερη περιοχή.

Στόχος της εκδρομής είναι η βελτίωση τεχνικής όλων των συμμετεχόντων. Προβλέπονται δύο (2) ημερήσιες προπονήσεις / εκπαιδεύσεις διάρκειας 90 λεπτών η καθεμία. Κάθε πέντε (5) προπονήσεις θα υπάρχει ένα ρεπό για κάθε συμμετέχοντα.  
Προβολές εκπαιδευτικών ταινιών και βιντεοσκόπηση των προπονήσεων θα υποστηρίξουν αυτή τη διαδικασία. Στο πακέτο της εκδρομής θα συμπεριλαμβάνονται διαμονή και διατροφή, σε σπίτι δίπλα στην πίστα.


Ημερομηνίες διεξαγωγής προγράμματος


• Σάββατο 22/10/2011 (άφιξη) έως και το Σάββατο 29/10/2011 (αναχώρηση).
• Οι προπονήσεις / εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν από το πρωί στις 23/10/2011 έως και το απόγευμα της Παρασκευής 28/10/2011.

Συντονιστής της εκδρομής είναι ο Γ. Χολέβας, εκπαιδευτής / προπονητής καγιάκ (τηλ. επικοινωνίας 6944.65.60.29).το αργότερο έως την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνείστε στ παραπάνω τηλέφωνο ή στη διεύθυνση info@kayakmetavasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου