Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ημέρες Καγιάκ 2011 - Στην πίστα ξανά

Σαββατοκύριακο 12-12 Μαρτίου 2011. Πρώτο Σαββατοκύριακο των φετινών Ημερών Καγιάκ που ανοίγει φέτος η πίστα καγιάκ για το κοινό. Και μιλώντας για το κοινό εννοούμε προφανώς όσους δεν εμπλέκονται σε αγώνες σλάλομ ή σχολές καγιάκ, είτε ως εκπαιδευόμενοι ή ως "συνοδοί" - "ασφάλεια πίστας".


Τα "εισαγωγικά" δεν τα βάζω τυχαία, γιατί αν δε τα 'βαζα θα έπρεπε να υιοθετήσω κάποιους άλλους χαρακτηρισμούς για συγκεκριμένα άτομα που είδαμε σε ρόλους συνοδών στη πίστα και τους οποίους μου πρότεινε φίλος καγιάκερ, γνωστός για τις "αιρετικές" απόψεις του.



"Βρε λαμόγιο Κονίδη, ποιον συνόδευες δηλαδή στη πίστα; Το φίλο σου το Ναύαρχο; Κι αυτό το κοράκι το Ζιάκα, που δεν έχει πετάξει ποτέ σκοινί στη ζωή του, τι μου τον φέρατε να τρέχει γύρω γύρω από πάνω μου;"




"Για τις κρυφές σας τις προπονήσεις τα γνωρίζουμε, αλλά δυστυχώς για σας, οι προπονήσεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον δε θα σας βοηθήσουν και πολύ όταν θα σας στείλουμε πρώτους στο τυφλό πέρασμα με το κορμό..."
 






"Και για τα "ιδιαίτερα" μαθήματα που σας κάνει ο Δάσκαλος τα έχουμε μάθει... Δε πειράζει όμως... Θέλουμε στη παρέα καγιάκερς με "ειδικότητα και μεταπτυχιακά"... Για "τη νομική ευθύνη του πιο καλού του μαθητή" το μάθημα το κάνατε;"




"Τα ένιωσα μια χαρά τα voodoo που μου κάνατε κι οι δυό σας... ζηλεύετε το καινούργιο το χρυσό το κράνος μου (που θα πηγαίνει με τα μετάλλια που θα κερδίσω και φέτος στο river festival), αλλά δε θα σας περάσει"



"Πάλι καλά που στη παρέα έχουν μείνει και μερικοί ανιδιοτελείς καγιάκερς, που δεν ενδιαφέρονται για  κολητιλίκια όπως εσείς..." αν και αυτοί είναι είδος προς "εξαφάνιση"...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου